Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


 
Volleyboll.se levererar införrapport med länkar till livesändningar och livescore inför trettonhelgens elitserieomgång!
 
Elitserienvolleyboll.se levererar införrapport med länkar till livesändningar och livescore inför helgens elitserieomgång!
 
Europacupäventyret är över för Sollentunas herrar. Det står klart efter en 0-3-förlust i åttondelsfinalen mot AS Cannes VB under tisdag eftermiddag.
 
På tisdag radar Sollentuna VK upp för en historisk match på en av europeisk volleybolls stora klubblagsscener; CEV Challenge Cup. I den stundande åttondelsfinaldrabbningen står franska AS Cannes VB på andra sidan nät.
 
Elitserienvolleyboll.se levererar införrapport med länkar till livesändningar och livescore inför helgens elitserieomgång!
 
2021 års upplaga av Grand Prix avgörs i Fyrishov, Uppsala, helgen 23-24 januari. I dag kan vi presentera lagen som kvalificerat sig!
 
Elitserienvolleyboll.se levererar införrapport med länkar till livesändningar och livescore inför helgens elitserieomgång!
 
Svenska Volleybollförbundet presenterar i dag ramarna för ett nytt serieupplägg med målet att säsongen 2020/21 ska kunna färdigspelas.
 
Tävlingsbestämmelserna revideras varje år och nu är det alltså dags igen. Medlemsföreningarna välkomnas att engagera sig i arbetsprocessen.
 
Det så kallade Grand Prix-strecket, som dras när halva Elitseriens grundserie är spelad och som samtidigt avgör vilka lag som kvalificerar sig för Grand Prix, flyttas fram till helgen 19-20 december.
 
Elitserienvolleyboll.se levererar införrapport men länkar till livesändningar och livescore inför helgens elitserieomgång.
 
Här följer en kort uppdatering om det pågående arbetet med att ta fram ett nytt upplägg för förbundsserierna, som pausats till följd av pågående pandemi och de skärpta råd som omöjliggör spel.
 
Haak-systrarna Anna, 24, och Isabelle, 21, stod för första gången på varsin sida nät i en tävlingsmatch under onsdagskvällen. Och det var inte i vilket sammanhang som helst; Champions League, den största av volleybollscener för europeiska klubblag!
 
Obesegrade serieledarna i herrarnas elitserie, Sollentuna VK, spelar åttondelsfinal och eventuell kvartsfinal i Europacupen, CEV Volleyball Challenge Cup, 15-17 december i Ankara, Turkiet. Motståndare i åttondelen blir AS Cannes VB.
 

Vi stödjer:

volleybollmotcancer

 

 

 

Följ oss på:

 

Postadress:
Falköpings VK - Volleyboll
Weronica Fallander, Marka Borgen 2
52192 Falköping

Kontakt:
Tel: +46706747804
E-post: ordforande@falkopingsvolley.se

Se all info

 

 

Vi tackar våra sponsorer!

 

Huvudsponsorer

  

Sponsorer till overaller

 

Matchsponsorer