Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


I Ängelholm gjorde herrlandslaget en bra match mot Danmark under torsdagskvällen. Coach Almir Ljutovac berättar.
 
Inför European Silver League i juni är den nye förbundskaptenen Lauri Hakala nu halvvägs genom sitt första träningsläger med damlandslaget. Här ger han en lägesrapport från Ängelholm.
 
På en storbildsskärm såg landslagskompisarna Isabelle Haak bli turkisk mästare. ”Stort grattis, Bella! Så häftigt att vi kunde se det tillsammans”, säger lagkamraten Vilma Andersson. "Awwwwww, taaaack! Bästa", svarar Bella.
 
På söndag 15 maj är deadline att anmäla lag till kommande säsongs seriespel. Då kan svensk volleyboll öka igen. Är ditt lag med? Här är länken.
 
Det blir landskamper i Ängelholm tre dagar i rad. Inför European Silver League spelar damlandslaget två träningsmatcher mot Estland i Kungsgårdshallen, Ängelholm, 20 och 21 maj. Klart sedan tidigare är att herrlandslaget möter Danmark dagen före.
 
Det svenska herrlandslaget samlas igen. Ett träningsläger i Ängelholm avrundas med två träningsmatcher mot Danmark. Ett 14-mannatrupp kallas och tillfällig förbundskapten blir Almir Ljutovac.
 
Herrarna gjorde som damerna och vann SM-guld. Igen. I Falkhallen mot Falkenberg 3-0-vann Hylte Halmstad den fjärde matchen i SM-finalen och avslutade därmed den svenska elitsäsongen effektivt.
 
I kvällens SM-final Falkenberg – Hylte Halmstad är det Årets Elitseriedomare som står i domarstolen. 26 år i elitserien och still going strong. ”Ryktet om min död är lite överdrivet”, säger Stefan Bernström med ett leende.
 
Det är guldyra i Halmstad. Damernas SM-guld i volleyboll stannar kvar i södra Halland. Det är klart efter söndagens seger hemma över Örebro.
 
Årets första SM-medalj är utdelad. Floby tog bronset. I SM-finalen är Hylte Halmstad tillbaka i förarsätet efter seger mot Falkenberg. Nu kan HH:s damer (söndag) och herrar (tisdag) gå för guldet – direkt i Sportbladets sändningar.
 
I dag vi vaknar vi upp till en stor volleybollhelg. SM-medaljer ska delas ut. Fyra stormatcher som handlar om guld, silver och brons. Allt direktsänds. Här är din tv-guide.
 
Örebro bjöd upp till dans i SM-finalen under torsdagskvällen. Men favoriterna till guldet har nu 2-0 i matcher och kan avgöra i Halmstad Arena och Sportbladets sändning nu på söndag.
 
Årets Lag i damernas elitserie har utsetts. Fem utländska proffs, en etablerad svensk landslagsspelare – och 19-åriga passaren Hilda Gustafsson. Hennes Hylte Halmstad möter i kväll 19.00 Örebro på bortaplan i SM-final match 2.
 
Med start på lördag och framåt livesänder Sportbladet SM-finalerna i volleyboll.
 
Hylte Halmstad har förlorat för första gången den här säsongen. Falkenberg har utjämnat SM-finalserien till 1-1 i matcher. "Riktigt roligt att få förstöra deras 'winning streak' ", säger matchens lirare Jacob Ekman.
 

Vi stödjer:

volleybollmotcancer

 

 

 

Följ oss på:

 

Postadress:
Falköpings VK - Volleyboll
C/o Weronica Fallander, Marka Borgen 2
52192 Falköping

Kontakt:
Tel: +46706747804
E-post: ordforande@falkoping...

Se all info

 

 

Vi tackar våra sponsorer!

 

Huvudsponsorer

  

Sponsorer till overaller

 

Matchsponsorer