Hoppa till sidans innehåll

VSS 3/4

13 APR 2022 17:36
I söndags åkte 2lag från Damer B till Habo för att spela Vss.  Det var hela 14 damlag anmälda så ett vanligt spelschema skulle inte hinnas med,
  • Skapad: 13 APR 2022 17:36

Utan det gjordes ett speciellt spelschema där alla lag fick spela 4 matcher, och man fick möta jämnlika lag hela tiden.

Vi ställde som sagt upp med 2 lag, Lag Bônner och C’mon baby. Florre och Elin hade hand om Bônner laget medan det andra hade Felicia hand om. Då tjejerna hela tiden spelade samtidigt så kunde vi inte kolla och heja på våra lag.

Men här kommer en summering från Lag Bônner. I det laget hade vi 6 spelare + Florre som fick hoppa in och spela då en stukad fot på en av våra spelare kändes av. Första matchen mötte de Habo Röd. Det var tufft motstånd och blev en förlust. Match 2 mötte de Gråå och fick sin första goa vinst! 3de matchen blev ett derby mellan våra lag, där Bônner vann med 1 poäng efter bollräkning. Det var en jämn rolig match, med mycket allvar i.

Där tog orken slut, och sista matchen slutade oavgjort mot Habo Vit.

 

Summering från lag C’mon baby. Vi ställde upp med 8 spelare. Första matchens motståndare var Majorna där det blev en tuff match men trots kämpande blev en förlust. Andra matchen mötte vi Habo och vann en härlig vinst. Där drog en av vår lagkamrat in 11 servar i rad! Vår tredje match blev Derbyt mellan våra lag, där C’mon Baby förlorade med 1 poäng efter bollräkning. Det var en jämn rolig match, med mycket allvar i, där Bônner (tyvärr för vår del) drog det längsta strået. Här tog orken slut även för vårat lag där det blev en jobbig förlust mot Westan lag 2.

 

Vi tränare är stolta över våra tjejer. Nu har alla våra tjejer haft matchpremiär, och det med bravur! Tjejerna växte in i spelet och nu kan alla sina positioner utan problem och osäkerhet. Osäkerheten är helt bortblåst och självförtroendet är stort! Alla tjejer hade bra serv och är stabila i anfallet. Alla sprang efter bollarna och tog för sig och vågade spela och satsa hårt!

 Block och blockupptäck glöms ofta av, men nu vet vi vad vi ska träna på!

 

Detta var vår sista turnering innan u SM spelen drar igång.

Nästa helg ska våra 07or och yngre spela U16 Mästerskapet här i Falköping. Kom och heja och stötta våra tjejer!

Skribent: Felicia Swenzon
E-post: Adressen Gömd

Vi stödjer:

volleybollmotcancer

 

 

 

Följ oss på:

 

Postadress:
Falköpings VK - Volleyboll
C/o David Reker Andersson, Dalgatan 9
52173 Kinnarp

Kontakt:
Tel: +46734343357
E-post: ordforande@falkoping...

Se all info

 

 

Vi tackar våra sponsorer!

 

Huvudsponsorer

  

Sponsorer till overaller

 

Matchsponsorer