Hoppa till sidans innehåll

U16Mästerskapet

22 SEP 2021 14:47
U16 Mästerskapet närmar sig med stormsteg. På grund av Covid så är det nu 2,5 år sedan vi kunde genomföra mästerskapet. Detta mästerskap skulle ha ägt rum nu i våras.  NU äntligen är det dags igen.
  • Skapad: 22 SEP 2021 14:47

 I helgen kommer det 47 lag från hela Sverige. ”Vi har fått fler lag än vad vi hade vågat hoppas på”, säger vår tävlingsledare Hasse Kardell. Vår klubb kommer att ställa upp med ett mixat lag.

 I år har vi jobbat mycket med att få det smittsäkert. Det innebär att ingen publik är tillåten, hallarna kommer vara låsta, endast de med deltagarkort kommer in. Maten kommer portionsförpackad från en lokal leverantör och utdelning sker lagvis. Vi kommer inte att ha några kvällsaktiviteter som vi har haft tidigare år.

 Det viktigaste är att ungdomarna kommer att få spela och kolla på mycket volleyboll. Det kommer äga rum 141 matcher under lördag och söndag. Dessa kommer äga rum i 3 hallar. Gruppspel på lördag och slutspel på söndag.

Igår hade klubben stormöte, där vi gick igenom det sista av bemanningen. Vi gav våra funktionärer information om vad deras uppgifter innebär. Vårt mål med turneringen är att som vanligt att ge alla deltagare en bra upplevelse och få se en massa härlig volleyboll.

Skribent: Felicia Swenzon
E-post: Adressen Gömd

Vi stödjer:

volleybollmotcancer

 

 

 

Följ oss på:

 

Postadress:
Falköpings VK - Volleyboll
C/o David Reker Andersson, Dalgatan 9
52173 Kinnarp

Kontakt:
Tel: +46734343357
E-post: ordforande@falkoping...

Se all info

 

 

Vi tackar våra sponsorer!

 

Huvudsponsorer

  

Sponsorer till overaller

 

Matchsponsorer