Hoppa till sidans innehåll

Rekordmånga lag till U16-Mästerskapet

07 APR 2022 15:14
Helgen 22-24 april kommer upp mot 1000 volleybollspelare med ledare till Falköping för att spela årets upplaga av U16-Mästerskapet!
  • Skapad: 07 APR 2022 15:14

Vi har denna gång tagit emot anmälningar från 77 lag från hela Sverige. Det kommer ungdomar från Skåne i söder till Västerbotten i norr för att under helgen spela ett antal matcher i fyra sporthallar. 

FVK ska ordna kost och logi i dagarna två för deltagarna. Maten kommer att serveras i gymnasieköket och vi har en förhoppning om att kunna förlägga all logi på eller nära gymnasieskolan. Här har vi ett ypperligt bra tillfälle att visa våra fina lokaler för framtida Rig-elever!

Falköpings VK ställer denna gång upp med tre lag för spel, två flicklag och ett pojklag har vi glädjande nog fått ihop. Vi har fått ett stort uppsving i samtliga lag denna säsong! Vi tror att detta till stor del beror på att vi har fått tag på mycket duktiga och engagerade tränare denna säsong. Tack och lov så påverkade inte pandemin oss negativt i tappade ungdomar utan vi har fått fler efter den tuffa perioden.

Kanske pandemin också är en av orsakerna till årets rekord med 77 lag: ungdomarna längtar efter att få spela matcher samt att skaffa nya volleybollkompisar över hela Sverige!

 

Skribent: Jane Gustavsson
E-post: This is a mailto link

Vi stödjer:

volleybollmotcancer

 

 

 

Följ oss på:

 

Postadress:
Falköpings VK - Volleyboll
C/o David Reker Andersson, Dalgatan 9
52173 Kinnarp

Kontakt:
Tel: +46734343357
E-post: ordforande@falkoping...

Se all info

 

 

Vi tackar våra sponsorer!

 

Huvudsponsorer

  

Sponsorer till overaller

 

Matchsponsorer