Hoppa till sidans innehåll

Rapport från träningshelg

30 AUG 2020 20:53
FVK:s grabbar är precis klara med en mycket givande träningshelg!
  • Skapad: 30 AUG 2020 20:53

Man startade i fredagskväll med ett tvåtimmarspass i hemmahallen Freja.

Första natten tillbringades hemma i egna sängen och sedan samlades gänget med fullpackade väskor med träningskläder och lakan m.m. för avfärd mot Ulricehamn. Väl nere avklarades andra träningspasset, denna gång på tre timmar. 

När de kom fram till övernattningsstugorna åt de en gemensam medhavd lunch och hade lite välförtjänt vila. Därefter var det dax för dagens andra tre-timmarspass. 

Maten på kvällen lagades av killarna själva. 

Efter en god natts sömn, frukost och städning av stugorna var alla taggade på dagens första träningspass. Nu började det kännas att träningstiden varit lite mer än vanligt... Efter träningen var det dax för tillbakafärd till Falköping och klubblokalen där lunch serverades. 

Sista passet bestod av matchspel. En plan bestod av två fulla sexor som matchade varandra tufft och den andra planen matchades ett fyrmannalag av klubbens B-lagstejer, TACK tjejer!

Hela helgen har grabbarna dessutom jobbat på att få ihop laget och lära känna varandra. Man har pratat mycket om vad och när man ska äta, vad man inte bör äta med andra ord kostlära. De har även lagat all mat själva. Mycket värderingar, hur man agerar i lag har också diskuteras samt målsättning för säsongen.


Skribent: Hans Kardell
Epost: This is a mailto link

Vi stödjer:

volleybollmotcancer

 

 

 

Följ oss på:

 

Postadress:
Falköpings VK - Volleyboll
Weronica Fallander, Marka Borgen 2
52192 Falköping

Kontakt:
Tel: +46706747804
E-post: This is a mailto link

Se all info

 

 

Vi tackar våra sponsorer!

 

Huvudsponsorer

  

Sponsorer till overaller

 

Matchsponsorer