Hoppa till sidans innehåll

Klart godkänd insats

23 SEP 2021 16:05
FVK hade helgens yngsta lag och lyckades spela till sig en topp 10 plats!
  • Skapad: 23 SEP 2021 16:05

Efter en tuff start i gruppspelet på lördagen mot Sollentuna (ett av söndagens finallag) som resulterade i en förlust med 0-2, lyckades grabbarna spela upp sig och det blev seger med 2-0 mot Uppsala i andra matchen. Det innebar att i den sista gruppspelsmatchen mot Engelholm spelade man om andra plas i gruppen och avancemang till A-slutspel. Tyvärr orkade laget inte komma upp till den bra nivå man hittade i föregående match och förlorade första set ganska klart. När andra set startade var man dock tillbaka på planen fullt ut och bjöd på hårt motstånd. Tyvärr höll det inte hela vägen och FVK fick rikta in sig på B-slutspelet och platserna 9-16. 

B-slutspelet startade redan på lördagen, så nu det blev en kvällsmatch mot Spårvägen. Efter två mycket jämna set så stod våra juniorgrabbar som segrare i denna match och kunde sammanfatta första dagens resultat i två segrar av fyra, mycket bra!

Dag två startade med ytterligare en jämn match, denna gång mot Jönköping. Efter siffrorna 25-21, 18-25, 15-13 stod Falköping som segrare och hade spelat till sig en match om platserna 9-10. Återigen blev det en match i tre set, Suld stod på andra sidan nätet denna gång. Återigen en mycket jämn match soch tyvärr avslutades junior-SM med en förlust men 1-2 för vårt lag. 

Coach Albin är mycket nöjd med laget, "vi lyckades vinna hälften av matcherna i helgen, klart godkänt. Stundtals spelade grabbarna mycket bra, men orkade inte hela vägen i en del matcher."

Övriga i föreningen är mycket stolta över vårt juniorlag på pojksidan som spelade till sig en meriterande 10:e plats i SM med ett lag där flertalet av deltagarna har minst ett par år kvar i denna klass!

Skribent: Jane Gustavsson
E-post: This is a mailto link

Vi stödjer:

volleybollmotcancer

 

 

 

Följ oss på:

 

Postadress:
Falköpings VK - Volleyboll
C/o David Reker Andersson, Dalgatan 9
52173 Kinnarp

Kontakt:
Tel: +46734343357
E-post: ordforande@falkoping...

Se all info

 

 

Vi tackar våra sponsorer!

 

Huvudsponsorer

  

Sponsorer till overaller

 

Matchsponsorer