Hoppa till sidans innehåll

Årsmötet 2021 avklarat

26 MAJ 2021 21:17
Den 23/5 var ca 20 % av klubbens medlemmar med och skapade historia genom att deltaga i klubbens första digitala årsmöte.
  • Uppdaterad: 26 MAJ 2021 21:17

Tyvärr kunde vi inte träffas på vanligt vis, det är ju den digitala världen som gäller på väldigt mycket just nu. En mindre samling satt dock tillsammans: mötesordförande Hasse, IT-tekniker Ubbe (dessa två med på bilden), valberedare Christoffer och mötessekreterare Jane satt gemensamt. Övriga deltagare satt spridda runt om i kommunen på olika platser.

Deltog på mötet gjorde ca 20 % av klubbens medlemmar. "Det känns som en bra siffra med tanke på att vi inte kunde samlas fysiskt" säger klubbens ordförande Weronica. Hon säger också att "Tack vare att vi la ut en efterlysning efter kassör och ledamöter på sociala medier så lyckades vi med hjälp av valberedningens arbete fylla de ordinarie platserna. Det saknas för närvarande tre suppleanter som kommer att väljas på ett extrainsatt årsmöte till hösten, då vi förhoppningsvis kan träffas och ha en gemensam aktivitet i samband med det mötet."

Årsmötet klarades av bra och alla punkterna och valen (förutom tre suppleanter) klubbades igenom. Avgående kassör redovisade det ekonomiska utfallet som blev ett positivt resultat! Revisorn föreslog att styrelsen skulle beviljas ansvarsfrihet och det gjorde årsmötesdeltagarna. 

Årsmötesordförande Hasse tackade deltagarna för förtroendet.
Ordförande Weronica tackade styrelsen för säsongens arbete samt även valberedningen och revisorn för ett bra jobb inför och på årsmötet och avslutade med att säga att "vi hoppas på att kunna starta upp en normal säsong efter sommaren och att vi får träna och träffas som vanligt, vi saknar medlemmarna".

Nya styrelsen konstituerade sig efter årsmötet och ser nu ut enligt följande:
Ordförande Weronica Fallander
Kassör Helene Swenzon
Vice ordförande Jesper Gustafsson
Sekreterare Jane Gustavsson
Ledamot Felicia Swenzon
Ledamot Victor Johansson
Ledamot Ellen Gustafsson
Suppleant Ubbe Ekhede

Skribent: Jane Gustavsson
E-post: This is a mailto link

Vi stödjer:

volleybollmotcancer

 

 

 

Följ oss på:

 

Postadress:
Falköpings VK - Volleyboll
C/o Weronica Fallander, Marka Borgen 2
52192 Falköping

Kontakt:
Tel: +46706747804
E-post: ordforande@falkoping...

Se all info

 

 

Vi tackar våra sponsorer!

 

Huvudsponsorer

  

Sponsorer till overaller

 

Matchsponsorer