Hoppa till sidans innehåll

Serieseger för damerna

25 MAR 2018 22:29
Vinst med 3-0 mot Habo idag gjorde att FVK vann div 2 Mellersta Södra dam. Här kan ni läsa tränare Henriks ord om matchen och säsongen:
  • Skapad: 25 MAR 2018 22:29

Helt avgörande match om seriesegern hemma var bästa möjliga upplägg. Habo stod för motståndet. Ett lag som gör det ganska bra, de slog oss förra helgen i u-18 SM kvalet. De fick inte underskattas, lättare sagt än gjort när tävlingsnerverna börjar spöka... Men jag kände aldrig att vi var riktigt hotade för nu har man börjat vänja sig vid att vårt spel ofta böljar rätt ordentligt men att vi nästan alltid kommer igen och kan knyta ihop säcken. Jag är jättestolt över tjejerna. De gör det så bra. Vi är ett grymt kollektiv med riktigt vass spetskompetens. 

Sofia Janneson är väldigt viktig för oss och är helt klart seriens bästa spelare. Dock skulle jag få frågan om jag kunde sätta ihop ett ” All star team ” från vår serie skulle jag ha med 4 st av mina tjejer! 

Att leda serien från början till slut är verkligen en bedrift i mina ögon. Sjukdomar, nya spelare, skador, folk flyttar/slutar mm. Det är så mycket som kan påverka. Med detta vill jag säga att alla som varit och tränat med oss denna säsong har verkligen bidragit. 

Jag kände tidigt att detta ska vi vinna. Därför har jag coachat lite hårdare medvetet vilket har gjort att vissa inte fått så mycket speltid. Hoppas att de ändå känner att de har bidragit till denna serieseger, för det har de. 

Tack Britt, Astrid och Fidde för all hjälp, hade inte gått utan er.

Mvh Henrik

Skribent: Jane Gustavsson
Epost: Adressen Gömd

Vi tackar våra sponsorer!
 
LP
Bravida Logotyp
images (2) 

 

Vi stödjer:

volleybollmotcancer

Postadress:
Falköpings VK - Volleyboll
C/o Weronica Fallander, Marka Borgen 2
52192 Falköping

Kontakt:
Tel: +46706747804
E-post: This is a mailto link

Se all info