Hoppa till sidans innehåll

Klar seger för Damer B

10 MAR 2019 19:01
På lördagen åkte ett mycket taggat lag med tjejer till Trollhättan för en viktig seriematch. Om tjejerna lyckades vinna skulle de gå förbi motståndarlaget i tabellen.
  • Skapad: 10 MAR 2019 19:01

Det märktes redan i omklädningsrummet innan matchen när vi hade uppsnacket vad som var på gång tycker jag. Tjejerna satte individuella mål för matchen och kom snabbt gemensamt fram till lagets mål för dagen: att spela som ett lag.

Och som dom gjorde det! Bra mottagning i serve och ett grymt försvarsspel blev en mycket bra grund för tjejerna i matchen. Samtliga i laget spelade verkligen, som de bestämt för laget och det gav resultat! Falköpingstjejerna stod även för det säkraste spelet för dagen tycker jag, misstagen var snabbt räknade på vår sida. Ett lungt och stabilt spel där laget säkert la över bollarna över nät om vi inte fick till ett bra anfall och lät därmed motståndarna stå för misstagen. 

En stabil seger med 3-0 (25-18, 25-20, 25-19) och jag var aldrig orolig denna match. En viktig ingridiens i dagens match var även glädje. Det syntes på tjejerna att de hade roligt!

Samtliga i laget får med beröm godkänt för insatsen. Men en extra guldstjärna vill jag ge till lagets passare Natalie. Hon styrde spelet fantastiskt fint och fördelade passen exemplariskt bra till alla sina lagkamrater. 

Nu återstår en sista match i serien. Den 23/3 klockan 14:00 spelar vi i Freja B-hall mot KFUM Göteborg D som ligger på platsen före oss i tabellen. Vi hoppas kunna avsluta serien med ytterligare en seger.

Skrivet av en mycket stolt tränare!
Jane

                                         

Skribent: Jane Gustavsson
Epost: Adressen Gömd

Vi tackar våra sponsorer!
 
LP
Bravida Logotyp
images (2) 

 

Vi stödjer:

volleybollmotcancer

Postadress:
Falköpings VK - Volleyboll
Weronica Fallander, Marka Borgen 2
52192 Falköping

Kontakt:
Tel: +46706747804
E-post: This is a mailto link

Se all info