Hoppa till sidans innehåll

Kick-off för styrelsen

05 AUG 2018 22:37
Då är FVK igång på allvar med säsong 2018-2019. Styrelsen tillbringade helgen på Hökensås för den traditionsenliga kick-offen.
  • Skapad: 05 AUG 2018 22:37

Efter transport från Falköping till Hökensås stugby drog styrelsen igång med ett rasande tempo. Först på agendan stod brainstorming med vad som ska utföras under säsongen. De gula lapparna sattes upp på tavlan, delades in i kategorier och ansvariga utsågs för varje område.


Efter luchen tog styrelsen som vanligt hjälp av Sisu med material för att utbilda klubben. Denna gång handlade det om att se på föreningens starka och svaga sidor och vad som kan göras för att förbättra FVK. Två grupper bildades, en med de mer rutinerade och en med de som inte varit med så länge eller är nya i styrelsen.


Efter många tankar och synpunkter var det dags att åka in till Tidaholm för en av dagens viktigaste uppgifter. Styrelsen hade lottats in i tre grupper där förrätt, varmrätt och efterrätt skulle hittas på och inköpas. Tryggt tillbaka på Hökensås tillredde grupperna de utsökta rätterna som avnjöts med god aptit! Bra sätt att svetsa samman styrelsen på.

Men, den viktigaste punkten på agendan var givetvis 5-kampen. Vem skulle vinna denna gång?
 
Vi får gratulera Hasse till seger i årets 5-kamp, trots den knackiga inledningen med klädnyporna....

Efter en skön natts sömn och gemensam frukost lästes stadgar och Svarta linan igenom och den sista uppdaterades lite grann. Hemläxa till styrelsen blev att krisplanen skulle studeras till nästa styrelsemöte. Klubbens deltagande på Familjelördagen den 18/8 planerades, tränare och träningstider löstes och arbetet FVK-dagen startades upp.

Trots att det tyvärr saknades några ledamöter känner sig styrelsen mycket nöjda med kick.offen och hälsar medlemmarna att :NU KÖR VI!

Skribent: Jane Gustavsson
Epost: Adressen Gömd

Vi tackar våra sponsorer!
 
LP
Bravida Logotyp
images (2) 

 

Vi stödjer:

volleybollmotcancer

Postadress:
Falköpings VK - Volleyboll
C/o Weronica Fallander, Marka Borgen 2
52192 Falköping

Kontakt:
Tel: +46706747804
E-post: This is a mailto link

Se all info