Hoppa till sidans innehåll

Förlust för Damer B

11 NOV 2018 19:39
En resa till Göteborg för match mot KFUM Göteborg B stod på programmet för FVK:s unga B-lag den 10/11.
  • Uppdaterad: 11 NOV 2018 19:39

På planen denna dag hade vi ett lite desarmerat gäng där ett par av ordinarie spelare saknades. 

Efter en trevande inledning i första set där tjejerna inte vågade ta för sig, blev det mycket bättre spel i andra och tredje set. Stundtals kunde man se att det är något på gång. Men dessvärre blev det förlust med 0-3. Det vi ska ta med oss hem från denna match att träna på är försvarsspelet. Dessutom måste vi bli tuffare och våga tro att vi kan, för det gör vi.

Hela laget får ändå godkänt betyg. Extra beröm får Emma, som fick hoppa in som passare då Natalie hade förhinder. Även vår libro Ellen får extra plus i kanten. Libropositionen är ny för henne denna säsong och Ellen går från klarhet till klarhet varje match hon spelar!  
                                                                   

Jag vill även passa på att ge beröm till en välbekant spelare i motståndarlaget: Lina Ring. Förra hösten flyttade Lina till Göteborg för studier. Tack och lov så fortsatte hon med volleybollen i KFUM. Efter denna match kan vi konstatera att hon är hjärtligt välkommen tillbaka till FVK när studierna är avklarade!

Till sist vill jag ändå påstå att varje match är ett fall framåt för FVK B. Seriespel är nytt för de flesta i laget och tjejerna får lära sig något nytt varje gång de spelar match. Första säsongen är man mest med för att se och lära.

Coach Jane

Skribent: Jane Gustavsson
Epost: Adressen Gömd

Vi tackar våra sponsorer!
 
LP
Bravida Logotyp
images (2) 

 

Vi stödjer:

volleybollmotcancer

Postadress:
Falköpings VK - Volleyboll
Weronica Fallander, Marka Borgen 2
52192 Falköping

Kontakt:
Tel: +46706747804
E-post: This is a mailto link

Se all info